Kerst CD Tips



U2 - No Line On The Horizon

25 December 2008
(No Ratings Yet)
 Loading ...
U2 - No Line On The Horizon wordt verwacht 27 Feb


No Line On The Horizon is het twaalfde studio album en U2's eerste release sinds How To Dismantle An Atomic Bomb (2004), waarvan wereldwijd meer dan 9 miljoen exemplaren zijn verkocht. In 2007 zijn de sessies voor het album begonnen in Fez (Marokko) waarna de band terugging naar de eigen studio in Dublin om vervolgens de beroemde Platinum Sound Recording Studios in New York in te duiken en ook nog eens de Olympic Studios in London aan te doen. Brian Eno en Danny Lanois tekenen voor de productie van het album, additionele productie is gedaan door Steve Lillywhite.

No Line On The Horizon verschijnt in allerlei speciale versies, zo komt het nieuwe album van U2 ook in een magazine verpakking, naast natuurlijk de digipack en dat is inclusief een bonustrack, 36 pagina tellend boekje en een poster. Dan komt er ook nog een box uitvoering, inclusief dvd met een film van Anton Corbijn, een 64 pagina tellend boek en een poster.

Categorie: Verwacht | Tags: | Views: 23 |

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een

AWSOM Powered